Umění francouzské kuchyně: Kniha druhá : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
Kniha druháNové revidované vydání Pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané...
Hlavní autor: | Child, Julia, 1912-2004 |
---|---|
Další autoři: | Beck, Simone, 1904-1991, Kozák, Jan, 1970- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
Jota,
2015
|
Vydání: | Vydání první, revidované |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Knihovna Dolní Bousov
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
429360023873 | 28303 | 64 | Naučná literatura | Dostupné |