Umění francouzské kuchyně: Kniha druhá : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

Kniha druháNové revidované vydání Pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané...

Celý popis

Hlavní autor: Child, Julia, 1912-2004
Další autoři: Beck, Simone, 1904-1991, Kozák, Jan, 1970-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : Jota, 2015
Vydání: Vydání první, revidované
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Dolní Bousov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
429360023873 28303 64 Naučná literatura Dostupné