Tisíc dnů v Toskánsku /

Biografické a kulinářské vyprávění americké šéfkuchařky ze současného Toskánska volně navazuje na její knihu Tisíc dnů v Benátkách. Autorka, odbornice v oblasti gastronomie, vypráví svůj osobní příběh. Se svým manželem, bankovním úředníkem, který se rozhodl odejít do důchodu, se odstěhují z Benátek...

Full description

Main Author: De Blasi, Marlena, 1952-
Other Authors: Dvořáková, Daria, 1951-
Format: Book
Language: Česky
Published: V Brně : Jota, 2018
Edition: Vydání první
Subjects:
Konspekt: 821.111(73)-3
929
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: Biografické a kulinářské vyprávění americké šéfkuchařky ze současného Toskánska volně navazuje na její knihu Tisíc dnů v Benátkách. Autorka, odbornice v oblasti gastronomie, vypráví svůj osobní příběh. Se svým manželem, bankovním úředníkem, který se rozhodl odejít do důchodu, se odstěhují z Benátek do malé toskánské vesničky. Zde si nalézají nové přátele, řeší své osobní problémy, ale hlavně se seznamují s místní kuchyní, vinařstvím i s fenomenem olivového oleje. Kniha je doplněna originálními recepty a příjemným čtivým způsobem seznámí čtenáře i s toskánskou historií.
Physical Description: 281 stran ; 22 cm
ISBN: 9788075653390